2005-08-16

Uppdaterat gnäll

För övrigt anser jag att frissor borde ta emot en när man behöver gå till dem, istället för när de har tid att ta emot en. (Hängde ni med?)



Vadå inte tid förrän 1:a september??!
Jag behöver färga om håret nu... nej, igår!
Utväxten frodas, och toningen börjar släppa på sina ställen. Topparna ska vi bara inte gå in på... Det ser verkligen inte klokt ut!



För övrigt #2:
Det regnar. Igen. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!

6 Comments:

  • "Flötta" till Nybban, här får man tid dagen efter.

    By Blogger Vi på Kantarellen, at tisdag, augusti 16, 2005  

  • Ville bara säga lite taskigt: Här skiner solen! =)

    By Blogger Vi på Kantarellen, at tisdag, augusti 16, 2005  

  • Jag har ett tillägg påd et där, jag tycker att frissor borde vara gratis, som samhällsservice liksom. Jag ser ut som en fraggel just nu, men det gör inget, det gör jag för det mesta!:) Men det är förtäskit att de inte kan ta emot dig fören första september!! Prova en annan frisör!!

    By Anonymous Anonym, at tisdag, augusti 16, 2005  

  • Det där med lång väntetid hos frissor är ett problem här också.

    Jag får snart plocka fram det avskydda diademet igen! :o( Mitt hår börjar närma sig den magiska längden då det inte hjälper, vad man än gör åt det: det hänger och slänger som det vill i alla fall.

    (Jag ser inte klok ut med diadem och diademet gnager sig in i hjärnan vid öronen, så jag blir väldigt grinig...)

    By Anonymous Anonym, at tisdag, augusti 16, 2005  

  • Tänk om man kunde få vuxenpoäng och boka ny tid när man är där redan? Fast jag gjorde det en gång och sedan glömde jag bort tiden.... Så den funkar inte på mig.

    By Blogger Maria, at tisdag, augusti 16, 2005  

  • Mamselamsen: Idag (onsdag) har vi sol. Har ni? ;)

    Sandra: Visst är det annoying??!

    Sia: Jag funderar på att byta frissa, fast inte av den här anledningen. Men det gäller då att veta att det är en salong där de har just min speciella röda nyans och märke. Sedan är det förhållandevis billigt också på den här salongen, jämfört med andra. Nå, nu har jag ju min tid i alla fall. *räknar otåligt ned*

    Snigel: Köp en scarf! Det brukar jag ha när jag vill få bort håret från ansiktet utan att sätta upp det och utan att bli lobotomerad (av ett diadem) ;)

    Pollymia: Jag *brukar* boka ny tid direkt. Men det blev aldrig gjort förra gången, av olika anledningar. Dessutom har jag inte varit där sedan i slutet av mars... har skött färgningen själv (med hjälp av hjälpsamma vänner, alltså) under tiden. Men du kan vara säker på att jag bokar en ny tid direkt den här gången :)

    By Blogger carra, at onsdag, augusti 17, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home