2005-08-18

Suck...

... nu har spammarna hittat hit också! :P Hatar hatar hatar spam! Någonstans, någon gång (pre-blogg) har jag läst om någon typ av filter, eller vad det nu var, som skulle kunna bromsa de värsta spamattackerna. Men jag är så jäkla oteknisk... :(



Den här senaste, som jag nyss deletade, gjorde reklam för bröstcancerbehandling.
Min mamma dog i bröstcancer...



Sa jag att jag hatar spammare?

3 Comments:

  • Fy 17 ! :-p Jag *hatar* också spammare...!!! Idioter. har inte din bloggleverantör nåt sånt-anti-spam? Maila och fråga!

    By Anonymous Anonym, at fredag, augusti 19, 2005  

  • Å gud! Bort med spammarna! jag fattar inte att jag klarat mig alla år *peppar peppar*!

    Kul att du gillade min nya layout, nu är den helt klar, tror jag, man hittar ju alltid lite små jox att fiffla med, så helt klar blir man väl aldrig!

    Nu ska jag nog läsa lite mer om ditt måleri innan jag surfar vidare. Gud, så kul att måla, funderar starkt på att ta upp mitt målade igen, men det har jag sagt länge och det blir aldrig av. Hmmm, men nån gång ska det bli av.

    By Anonymous Anonym, at fredag, augusti 19, 2005  

  • Sia: Det jag kunde hitta hos Blogger är det här med "word verification". Jag kör det ett tag, så får vi se hur det funkar.

    Prinsessan: Åh... tycker absolut du ska ta upp målandet! (Säger hon som är nybliven, sedan slutet av mars, "målare"! ;)) Det är såååå kul - sotat med svarta kanter, som allt kreativt!

    By Blogger carra, at fredag, augusti 19, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home