2005-07-24

Och vad ska jag skriva nu när det är över?

Sitter uppkurad i soffan hemma hos Felicia i ett regnigt Uppsala. Vi dricker vårt kaffe, läser, samtalar, har det gott. Och jag känner att jag vill skriva om min fantastiska vecka på Bohus-Malmön med den dynamiska grupp kvinnor jag har kamperat tillsammans med där. Men så snart jag har slagit igång datorn skvätter orden iväg som ljusskygga vättar, och jag blir kvar med en blank, uppfordrande skärm. Hm! Har nog inte smält den här veckan klart ännu.



Men den har varit väldigt inspirerande och gett oerhört mycket, på olika plan - så mycket kan jag i alla fall säga.



Det regnar som om himlen har gått sönder och vi lyssnar på jazz. Snart kommer Jennie.



---
The final countdown (aka count your blessings):

18-23/7: Kvinnor skriver
23-28/7: Hälsar på Felicia

3 Comments:

  • Hej igen och välkommen tillbaka online! Du har varit saknad - jag har kikat in varje dag för att se om du haft tid att lämna något livstecken ifrån dig!

    Tillåt dig själv att smälta intrycken från kursen ett tag, för just nu tror jag du behöver landa lite grann, efter en sån lyftande kreativ utmaning.

    By Anonymous Anonym, at söndag, juli 24, 2005  

  • Det lär nog ta tid innan du har smält veckan tror jag, jag kan tänka mig att det är tonvis med intryck och uttryck, känslor, ord och meningar...
    Välkommen tillbaka i alla fall...

    By Blogger maruschka, at tisdag, juli 26, 2005  

  • Snigel och Maruschka:
    Tack för välkomnande. Som ni kanske har sett har det tagit sin tid att smälta kursen. Men nu finns det en liten rapport, i alla fall.

    By Blogger carra, at lördag, juli 30, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home