2006-02-24

Da King har ordet

Vi förstår verkligen inte det här! Trots att hovnarren* har förklarat det om och om igen för oss. Vi undrar verkligen vad det är för sorts svart magi som ryms i lådorna med färger av olika slag, för att inte tala om de där utomordentligt fååååniga pennorna, som vi roar oss med emellanåt, men då får vi skäll av hovnarren, som för övrigt är farligt nära att bli dömd för landsförräderi, hädelse och allmän hundaktighet.



Vi har uttryckligen förbjudit hovnarren att leka med de där lådorna! Häromdagen ansåg vi oss dessutom föranledda att förvisa sagda lådor ut ur landet, sedan vår kungliga svans råkat behagat sträcka ut sig över ett svartmagikladdigt ark, och hovnarren fått frispel och... skällt ut oss haft synpunkter på vad vi gör med vår svans. Pah! Som om inte vår svans skulle ha rätt att befinna sig var som helst, när som helst, och hur som helst!



Vi är ytterligt förtjusta i roade av hovnarren, och vill (helst) inte tvingas förvisa den från landet. Därför ber vi nu våra trogna undersåtar och understödjare - ja, alla som kan tänkas sitta inne med gåtans lösning, även hundar - att förklara grunderna bakom den svarta magin och med vilka medel den kan besegras. Vår konungsliga strävkyss utlovas i belöning! OBS! ej till hundar, det finns ändå gränser... och de nöjer sig hur som helst med ett äckligt ben eller två!



* Den Kattägda

2 Comments:

  • Vad beträffar vår svansföring och var vi ämnar lägga densamme, har en hovnarr icke rätt att bestämma över, då vi är av en högre rang i
    naturens släkte. Därvidlag gör vi uppror mot dessa lådor, som vi icke förstå innebördens rolighet av. Upp till kamp mot lådorna!
    Knubbe Bus och Lillefot

    By Anonymous Anonym, at fredag, februari 24, 2006  

  • Da King svarar:

    Knubbe Bus och Lillefot: Ni är såå kloka! Men så är ni ju av samma ädla art som vi är. Vi föreslår att revolutionen startar omgående. Det är härmed tillåtet att medelst alla knep bekämpa dessa förhatliga lådor - pinka på dem, kräkas över dem, gömma dem på samma ställen som hårsnoddar och annat småkrafs som hovnarrarna gillar, ge dem till en hund, gräva ned dem i WC:n, etc.

    Fröken Löjs: Det är vår stora förtjusning att läsa edra ord. Vi ger er en kysk nos-mot-nos, och kurrar en inbjudan om att slå er ned här hos oss. Tillsammans ska vi lyssna på den gamla damens visdomsord. Vi kan tänka oss att dela vår pizza med er.

    By Blogger carra, at lördag, februari 25, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home