2005-09-01

Äntligen!





Nyfrissad Rödhätta djupt försjunken i senaste Harry Potter.
(Nej, jag läser normalt inte med näsan inne i boken på det där sättet. Ansiktet ville bara inte vara med på bild. :D)



Under tiden föreslår jag att ni skyndar er till Rödhättefoton och spanar in den charmör som vi har haft på besök på jobbet idag.



Själv ska jag... guess what... ta-dah!... läsa vidare!
Nähä?! ;)

4 Comments:

  • den där bilden skulle kunna föreställa min dotter! Hon är djupt försjunken i HP, vilket jag tycker är kul (eftersom jag köpt den). Hoppas att du fick den till bra pris - om du är i Stockholm (du bor inte här va?) så ska du veta att stans bästa bokpriser finns på Drottninggatans Bok & Bild, där HP kostar 140 spänn.
    Dom har inte allt - normalt inte böcker på engelska - men det dom har är ytterst konkurrenskraftigt när man håller i plånboken.
    Jag läser nog Hrry sen, när den blir ledig.

    By Blogger Klimakteriehäxan, at torsdag, september 01, 2005  

  • stans bästa bokpriser - ja i alla fall vanligen, det kan kanske hända att nån slår dom ibland? ska jag väl reservera mig med, för rättvisans skull

    By Blogger Klimakteriehäxan, at torsdag, september 01, 2005  

  • Weei!:D Jag är också nyfrissad! Vad tycker du om senaste Harry Potter förresten?? Kram!

    By Anonymous Anonym, at torsdag, september 01, 2005  

  • Häxan: Jag fick den för 170 spänn. Den kanske fanns billigare någon annanstans, men jag orkade inte trampa runt hela stan och leta priser. Känner till Bok och Bild, dit går jag nästan alltid när jag är i Stockholm. Ett toppenställe!


    Sia: Ja jag såg det, och det såg jätteläckert ut! :) HP börjar som den brukar, men samtidigt börjar en del av trådarna från föregående böcker att nystas upp, och det är så spännande! Jag blir inte klok på vilken sida Snape egentligen står!

    By Blogger carra, at fredag, september 02, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home