2006-03-18

Nää...

Skicka hem "Svenska folket", tycker jag!
Hrmm.
Nåja, det var ju inte helt oväntat ändå.
Nu ser jag framemot glitter & glamour hos ACE i maj.
Och visst kommer jag att hålla på Sverige.
Trots allt. ;)
Jag tippar att hon i alla fall tar oss till final.
Men vinner, det gör hon inte.
(Prove me wrong?)

6 Comments:

  • Hoppas att hon inte tar sig till finalen så att folk möjligtvis kan få upp ögonen litegrann - Carola är inte så fruktansvärt bäst :).

    By Anonymous Anonym, at lördag, mars 18, 2006  

  • Hmm, jag har dålig koll på reglerna - om hon inte tar sig till final, betyder det att Sverige åker ut ur SchlagerSchpektaklet? Det vore ju faktiskt rätt trist. Eller får man kvala år efter år??
    Fast annars håller jag med dig. :)

    By Blogger carra, at lördag, mars 18, 2006  

  • Om hon inte tar sig vidare från semifinalen kommer hon inte till finalen och kan inte vinna. Hur det blir nästa år vet jag inte, det borde väl bli kval då också? Det beror väl på om alla som vill får vara med i semifinalen.

    By Anonymous Anonym, at söndag, mars 19, 2006  

  • Ja det hade varit lite roligt om hon inte hade gått vidare från semin, men det tror jag hon gör. I finalen kommer hon nog i mitten någonstans, tror jag.

    By Blogger carra, at söndag, mars 19, 2006  

  • Jag hör på tonen att inte du heller tillhör "svenska folket". Det finns inget uttryck jag hatar lika mycket. Sägs av dem som tycker sig stå utanför - ovanpå och pratar om pöbeln...

    By Blogger Bloggblad, at måndag, mars 20, 2006  

  • Håller verkligen med dig i din avsky för det begreppet! Jag undrar alltid vilka "Svenska folket" är, för det är sällan jag tycks vara en del av dem.... "Svenska folket rasar" - neej, det gör jag faktiskt inte! "H*n fick hela svenska folket röst" - men min röst gick till en annan kandidat! Är jag alltså inte svensk, eller är jag inte folk, eller vad? *suck* Avskyr sådana där förenklingar!

    By Blogger carra, at tisdag, mars 21, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home