2005-11-25

Hallå??

*försynt röst*
Hade varit roligt med en kommentar eller två...
Jag är ruskigt bortskämd. Jag vet.
Men det känns faktiskt lite ensamt.
Inte en endaste liten kommentar.
På eeevigheter.
Nåja. På tre blogginlägg, då. ;)

4 Comments:

  • Jag laddar inför Idol ikväll. Det ska adventspyntas, glögg ska inhandlas och värmas, slapparkläder på och filt + kudde i soffan.

    Sen ska jag sitta där och hålla tummarna så de blir blå för Agnes!

    By Anonymous Anonym, at fredag, november 25, 2005  

  • Vet hur det känns. Jag drabbades själv av flera dagars kommentarsdöd för några veckor sen. Det ekade TOMT.

    Fast själv har jag ju drabbats av tillfällig ordbrist så jag är dålig på att kommentera och ännu dåligare på att uppdatera just nu. *rodnar sött*. Ska dock se om jag kan få til nått i dag... Läser gör jag alltid dock. :o)

    By Anonymous Anonym, at fredag, november 25, 2005  

  • Tack Carra för din röst!!! Jag är så himla nyfiken på hur de hade formulerat sågningen - det FINNS ju faktiskt både äldre, mindre charmiga och sångkunniga än jag som prövat...
    Men jag återkommer på Panschis-idol om sisådär 15 år. Då ska mamselamsen också ställa upp. Kanske hela Aladåbgänget?

    Jag har grunnat över det där också - varför en del blir kommentarlöst - och kommit fram till att vissa inlägg läser man och tänker "jaha". De behöver inte alls vara dåliga eller tråkiga men om det inte finns någon form av fråga eller påstående som man vill "käfta emot", eller om det handlar om något man inte känner till - då är det svårt att skriva nåt.
    Någon gång snubblar jag in i en blogg där det står 0 kommentarer precis överallt - och då undrar jag hur kul det är att skriva egentligen. För visst piggar kommentarerna upp. På både gott och ont har min blogg-krets utökats. Det tråkiga är att jag inte hinner med alla varje dag.

    Oj - här fick du ett riktigt långt inlägg av en pratsam typ.

    By Blogger Bloggblad, at fredag, november 25, 2005  

  • Snigel: Även här har det laddats för Idol, som börjar alldeles strax. Vet inte riktigt vem jag håller på, de är bra alla tre på sitt vis. Agnes har vuxit mycket under tävlingens gång, jag avskydde henne från början och kunde aldrig fatta vad hon gjorde där. (Lika lite som Slisk-Måns.) Men förra veckan började jag ändra uppfattning.

    Hexi: Det är ju förfärligt, egentligen, att man ska vara så beroende av bloggkommentarer :) Men kommentarer är ju delvis en av orsakerna att jag började skriva dagbok online :)

    Bloggblad: Du får skriva hur mycket du vill, det är bara roligt! Och när Panschis-Idol kommer på TV med dig ska jag vara your biggest fan - fast utan alla scary konnotationer som hör till det uttrycket :D (Se filmen Lida, t.ex., om du inte har gjort det)

    By Blogger carra, at fredag, november 25, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home